top of page
TJENESTER / GRAFISK DESIGN

Grafisk design

Fargevifte og tastatur til grafisk design
Plantegning, blyant og skyvelære
Designer vurderer behov

Mange har egen profil / skiltmanual og en god logo. Da er det bare å sende oss dette, så tar vi hensyn til dette når vi gir deg tilbud med skisse på skilt, profilering og dekor. 


Har du ikke en ferdig logo hjelper våre dyktige designere deg med å lage en. Skal vi designe din logo vil vi gjerne ta et oppstartsmøte/prat for å avklare alle forhold som kan påvirke hvordan logo, fonter og farger bør brukes. Det er spennende hvordan farger, skrifttyper og materialer påvirker kundenes oppfattelse av bedriften.
 

Videre hjelper vi deg med å designe og utforme dine skilt og dekor både mht funksjon og estetikk, men også med tanke på økonomi, lovverk og arkitektur/interiør.
 

Ønsker du bilreklame tegner vi skisser på rett biltype. Vi kan også tilby skisser på 3D tegninger av bilen. Fasadeskilt mm kan du få tegnet rett inn på foto. Nyskapende skilt og produkter lager vi ofte en prototype av. Slik får du et godt inntrykk av hvordan det vil bli i virkeligheten før du bestemmer deg.
 

Ønsker du noe mer enn gamle vanlige løsninger,- så hjelper våre designere deg mer enn gjerne! Ta kontakt så hjelper vi deg videre….

bottom of page