OM OSS / HVEM VI ER

Hvem vi er

Bygget til Damslet Skilt
Avisartikkel - tok gull i bildekor
 • 50 års erfaring

 • Produsent av skilt, dekor, profilering og merking

 • Rådgivere

 • Designere

 • Befaringer

 • Solide og gode løsninger

 • Nyskapende

 • Seriøs

 • Tilpasser produkter og løsninger

 • Engasjerte og dyktige medarbeidere

 • Solid bedrift

 • Gode referanser

Snart 50 år i bransjen har gitt oss solid erfaring innen visuell kommunikasjon for både små og store bedrifter. Vi er en produsent av skilt, dekor og profilering for både utendørs og innendørs bruk. Vi har egen dekoravdeling, silketrykkavdeling (trykkeri), storformatprintere (inkl. flatbedprinter), freseavdeling og teknisk avdeling for produksjon av mange typer skilt og dekor. I tillegg utfører vi rådgivende tjenester, reiser ut på befaringer til kunder og har en egen designavdeling. Disse avdelingene, sammen med våre samarbeidspartnere, gjør at vi har et meget bredt produktspekter å tilby våre kunder. 

 

Vi jobber helhjertet og bestreber oss på å levere solide og gode løsninger ved bruk av miljøvennlige materialer. Vi er en proaktiv bedrift som til enhver tid driver med produkt- og produksjons-utvikling. Vi har med bakgrunn i utvikling av skilt fått godkjent Skattefunn-midler for 2016 og 2017 av Forskningsrådet. Vi ønsker å være en pådriver i egen bransje og vi jobber aktivt i arbeidet med lover og krav for gode skilt. Damslet Skilt deltar derfor aktivt i lovforslags-høringer, deltar i arbeidsgrupper, har innehatt styreverv i bransjeforeninger mm.


Damslet Skilt har en holdning om at skilt bør tilpasses arkitektur og interiør. Vi kan derfor tilby skilter i et stort utvalg materialer, farger og utforming. I tillegg skal skilt være ihht gjeldende lovverk og utfylle en funksjon. Vi gleder oss over å kunne utvikle gode løsninger sammen med deg som kunde!

 

Firma er markedsorientert, fleksibel og løsningsorientert. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og innovasjon. Damslet Skilt er en innovativ og nyskapende produsent som vil kunne tilby produktnyheter og nye materialer og løsninger; -gjerne i samarbeid med dere som kunde. Vi har gjennom våre maskiner og kompetanse store muligheter for å kunne spesial-tilpasse spennende løsninger. Vi liker å bli utfordret! Vi har vunnet flere innovasjonspriser og er godkjent av Forskninsrådets Skattefunn 2016 og 2017.


Damslet Skilt har 10 ansatte pluss innleide selvstendige montører og underleverandører og vi har jobbet aktivt i bransjen i snart 50 år. Med solid kundeportefølje, solid økonomi og egen produksjon er vi en foretrukket og trygg leverandør. Med våre forhandlere dekker vi hele Norge.

Har du et ønske eller behov så håper vi du tar kontakt!


Vi er også en av landets fremste eksperter på universell utforming av skilt (nye krav til at produkter skal kunne benyttes av personer med nedsatt funksjonsevne), informasjon og veifinning. Vi bistår med rådgivning, prosjektering og kompetanse, grafisk arbeid og produserer skilt med universell utforming samt kollisjons-sikring, glassmarkering, taktile gulvmarkeringer (farefelt, oppmerksomhetsfelt, ledelinjer), taktile kart og trappesikring. Se mer info på siden om universell utforming.


Firma har innehatt sentrale verv i bransjeforeninger (Skilt og Dekor Foreningen og 4Sign Skandinavia). Damslet Skilt jobber svært aktiv i bransjen og har bidratt til godkjent offentlig utdannelse og arbeidet med lovgivning og etiske regler mot egen bransje.


Damslet Skilt er en del av Skandinavias ledende bransjekjede 4Sign Norden AB (for mer info om 4 Sign se www.4sign.se).


Vi har vunnet flere bransjepriser og lovord bla som vinner av «Gullsqueesen» for beste dekorerte kjøretøy og utnevnelsen «4Sign Gazellebedrift» fra bransjeforeningen. 


Damslet Skilt har opparbeidet en solid kundegruppe av både små og store selskap. Vi har god økonomi og soliditet (dobbel / trippel A rating).

 

Vi holder til sentralt ved E6 og RV111 mellom Sarpsborg og Fredrikstad under en time fra Oslo.


Med bakgrunn i dette har vi kunder som for eksempel Norsk Gjenvinning, Borregaard, Værste i Fredrikstad, Sarpsborg Kommune, Fredrikstad kommune, Statsbygg, Nettpartner, Skolt Eiendom, Skanska Norge, AF Gruppen, Glomma Papp og Byggmakker for å nevne noen. Vi har også rammeavtaler med både kommuner og riksdekkende private selskap. Dette mener vi beviser at vi har meget konkurransedyktige priser og kan vise til et solid selskap og faglig dyktighet.


Gjennom vårt partnerskap i Nordens største bransjekjede 4Sign kan vi håndtere profileringsoppdrag i hele Skandinavia. Mer informasjon om 4Sign finner du på www.4sign.se

Historikk

Firmaet ble etablert som et familieforetak av Jan Willy Damsleth og Brit Toftner i 1968. Selskapet har ekspandert gradvis og 1.1.99 byttet vi navn til Damslet Skilt AS ifbm at selskapet ble overtatt av neste generasjon. I 2000 overtok datter Tone Damsleth og hennes mann Harald  Damsleth ansvaret for driften.Firmaet startet i Sarpsborg sentrum, men flyttet i 1979 til større lokaler på Årum (ved E6 mellom Sarpsborg og Fredrikstad i Østfold).  


 

4 Sign

KONTAKT OSS:
Damslet Skilt AS
Sundløkkaveien 79
1659 Torp (Årum)


Telefon: 69 35 21 00
post@damslet-skilt.no
www.damslet-skilt.no