top of page
OM OSS / HVEM VI ER

Hvem vi er

Liten og smilende jente titter frem bak dør
Bygget til Damslet Skilt
Avisartikkel - tok gull i bildekor

Damslet Skilt er en familiebedrift med 10 engasjerte ansatte med god faglig kompetanse på mange områder. ​

Vi er godkjent lærebedrift og har lærling i faget Profileringsdesign, samt skoleelever og tiltakskandidater hos oss. 

Med over 50 år i bransjen har vi solid erfaring innen visuell kommunikasjon for både små og store bedrifter. Vi er en pådriver i egen bransje og jobber aktivt med lovverk og krav til skilt. Damslet Skilt deltar i blant annet lovforslags-høringer, arbeidsgrupper, komitéleder hos Norsk Standard og styreverv i bransjeforeninger mm. Dette sikrer at du kan være trygg på at skilt leveres etter gjeldene lovverk. 

Vi er et av landets fremste eksperter på universell utforming av skilt, informasjon og veifinning. Vi har mottatt lovord og flere bransjepriser bla. "Gullsqueesen" for beste dekorerte kjøretøy og utnevnelsen "4Sign Gazellebedrift" fra bransjeforeningen.

 

Vi har kontroll på alle ledd i prosessen: befaring, design, prosjektering, rådgivning, skissetegninger, produksjon og montering. Stor grad av egenproduksjon sørger for at vi har stor leveringssikkerhet. Solid økonomi og likviditet sikrer at vi kan håndtere store innkjøp og stort lager av produkter som ofte kreves ifbm. større prosjekter. 

 

Med bakgrunn i dette har vi mange lojale kunder som for eksempel Norsk Gjenvinning, Borregaard, Sarpsborg kommune, Fredrikstad kommune, Moss kommune, Statsbygg, Nettpartner, Skolt Eiendom, Skanska Norge, AF Gruppen, Glomma Papp og håndverksbedrifter, for å nevne noen. Vi har rammeavtaler med både kommuner og riksdekkende private selskap. Se våre "Referanser". Dette mener vi beviser at vi har meget konkurransedyktige priser og kan vise til et solid selskap og faglig dyktighet.  

Damslet Skilt har en holdning om at skilt bør tilpasses arkitektur og interiør. Vi kan derfor tilby skilt i et stort utvalg materialer, farger og utforming som tilpasses dine ønsker. I tillegg skal skilt være ihht. gjeldende lovverk og fylle en funksjon. Vi gleder oss over å kunne utvikle gode løsninger sammen med deg som kunde! 

Produksjon

Vi har egen designavdeling, dekoravdeling, silketrykkavdeling (trykkeri), storformatprintere (inkl. flatbedprinter), freseavdeling og teknisk avdeling for produksjon av mange type skilt og dekor. Disse avdelingene, sammen med våre samarbeidspartnere, gjør at vi har et meget bredt produktspekter å tilby våre kunder. 

Damslet Skilt er en innovativ og nyskapende produsent som vil kunne tilby produktnyheter og nye materialer og løsninger;- gjerne i samarbeid med deg som kunde. Vi har gjennom våre maskiner og kompetanse store muligheter for å kunne spesial-tilpasse spennende løsninger. Vi liker å bli utfordret! Vi har vunnet flere innovasjonspriser og er godkjent av Forskningsrådets Skattefunnordning for 2016-2020, blant annet for utvikling av universelt utformede skilt, skilt med lyd samt solcelleløsninger. 

Miljø

Vi jobber helhjertet med å levere solide og gode løsninger ved bruk av miljøvennlige materialer. Vi har avtale med Norsk Gjenvinning på avfallshåndtering, kildesortering og er medlem av både Grønt Punkt, Retura og RENAS. Vi er også mottaker av gamle skilt som skal destrueres og gjenvinnes. Vi tilbyr ekstra miljøvennlige alternativer der det er mulig. Blant annet er vårt Triline skiltsystem produsert av 100% gjenvinnbart rent materiale. Se "Miljø og Samfunn" for mer info. 

 

Historikk

Firmaet ble etablert i 1969 som et familieforetak av Jan Willy Damsleth og Brit Toftner. Selskapet har ekspandert gradvis, og i 1999 byttet vi navn til Damslet Skilt AS ifbm. at selskapet ble overtatt av neste generasjon. I 2000 overtok datter Tone Damsleth og hennes mann Harald Damsleth ansvaret for bedriften. Firmaet startet i Sarpsborg sentrum, men flyttet i 1979 til større lokaler på Årum (ved E6 mellom Sarpsborg og Fredrikstad i Østfold). I mai, 2024, flyttet vi inn i et nytt lokale i Moss (Solgaard Skog 150).
 

bottom of page