4 Sign

KONTAKT OSS:
Damslet Skilt AS
Sundløkkaveien 79
1659 Torp (Årum)


Telefon: 69 35 21 00
post@damslet-skilt.no
www.damslet-skilt.no

OM OSS / PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæring

Personvern og nettbasert behandling av personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder for Damslet skilt as. Damslet skilt as (org.nr 980 399 222) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn.
Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.


Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.


Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?
Damslet skilt as er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestilling av varer og tjenester eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema. Damslet skilt følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

 

Hvilken informasjon samler vi om deg?

 

Opplysninger du selv oppgir
Når du bestiller varer og tjenester av oss.
Når du registrerer deg i vår kontaktskjema eller som bruker av vår web-shop.
Damslet skilt samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.


Eksempler på informasjon som innhentes:
- Firmanavn
- Kontaktperson
- Firmaadresse/fakturaadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 

Vi samler kun inn de opplysningene vi trenger for å utføre våre forpliktelser for vår daglige drift.


Opplysninger vi henter fra offentlige registre
Ved behov (for eksempel ved kredittgiving) hentes følgende informasjon fra offentlige registre; organisasjonsnummer/personnummer og kredittverdighet.


Opplysninger vi samler inn om din bruk av våre hjemmesider

(www.damslet-skilt.no og www.universelle-skilt.no)


Vi bruker cookies for å optimalisere brukeropplevelsen på våre hjemmesider. 
Eksempler på cookies;

 

  1. Kontakt skjema med lagring av personopplysninger (frivillig bruk)

  2. Sosial plugins «share» på blogginnlegg med 3.parts tracking.

  3. Google map som viser hvor firma er med 3.parts tracking.

  4. Google Analytics analyseverktøy for brukes av hjemmesidene med automatisk tracking.

  5. WIX plattform for hjemmesiden med automatisk coocies for sikkerhet og drift.

 

Eksempler på opplysninger som kan bli lagret;

Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.

Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker.
Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering.


I nettleseren din kan du godta bruk av informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker å samtykke til at cookies blir lagret kan du skru av funksjonen i nettleseren din.


Hvor lagres informasjonen?
Informasjonen lagres i våre databaser og evt. CRM system.


Hva brukes informasjonen til?
Formålet med informasjonen som innhentes for å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester. 
For å kunne sende relevant informasjon.
For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester. 

 

Vi jobber hele tiden for å gi deg en god brukeropplevelse og god service og her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:
Kunne komme i kontakt med deg og ditt selskap for å kunne sende for eksempel tilbud og ordrebekreftelser, avtale montering/levering og sende faktura


Deles informasjonen med andre?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Damslet skilt kan bruke underleverandører. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Damslet skilt.

Informasjonen blir kun brukt av Damslet Skilt og de vi måtte bruke for å kunne utøve den daglige driften (for eksempel navn og telefonnummer ved forsendelse av varer, ifbm montering osv). 

Sletting av personopplysninger
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

 

Dersom du mener at Damslet skilt as ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Vi har rutiner for sletting. Du kan til enhver tid sjekke hvilke opplysninger vi har om deg ved å kontakte oss på post@damslet-skilt.no. Hovedregelen er at personopplysninger lagres i 6 år fra du ble registrert i vår database eller når du sist ble oppdatert i databasen.


Barns personvern
Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 18 år. Hvis barn under 18 år likevel har gitt oss personopplysninger, eksempelvis ved å bestille vare/tjenester eller fylle inn vårt kontaktskjema kan foresatte kontakte oss som angitt nedenfor.


ØNSKER DU Å BLI SLETTET?
Send mail til oss på post@damslet-skilt.no for å bli slettet fra våre databaser.

 

Du får da tilsendt en bekreftelses e-post. (Husk å sjekke søppel e-post / spam hvis du ikke finner e-posten).

 

Kontaktinformasjon:


Telefon 69 352100
post@damslet-skilt.no
Damslet Skilt as. Sundløkkaveien 79, 1659 Torp