top of page
OM OSS / KOMPETANSE

Kompetanse

Lagvis mange små rør
Byportal avisa.png
Avisartikkel - tok gull i bildekor

Gjennom lang erfaring (50 år) og egen produksjon har vi opparbeidet oss en unik erfaring og kompetanse som vil komme deg som kunde til gode. Som aktivt medlem i bransjeforeningen får vi erfaringer og tips fra våre kolleger. 


Kompetanse som kommer deg som kunde til gode;


Rådgivning (vi deler våre erfaringer og fagkunnskap slik at du får en optimal løsning som fungerer)


Befaring (vi kan komme på besøk til deg for å vurdere beste løsning, innfesting og ta mål)


Designere (vi har grafiske designere som hjelper deg å tegne pene og gode profil-løsninger)


Konstruksjon (vi foreslår løsninger som er optimale både mht økonomi, funksjon og holdbarhet gjennom å ta hensyn til platemål, tilgjengelige materialer, farger, produksjonsmetode, montering mm. Dette kan spare deg for betydelig beløp.

Dokumentasjon (vi leverer FDV dokumenter til alle våre produkter. Vi kan også tilby dokumentasjon ihht gjeldende lovverk)

 

Produksjon (vi produserer selv og vet å kunne utnytte kjente og nye produksjonsmåter på alle våre maskiner). Vi har kompetanse på folieskjæring, storformatprint, silketrykk, metall og plastbearbeiding, sveising, lakkering og komponentmontering.

 

Materialkunnskap (vi har god kunnskap og oversikt over tilgjengelige materialer som kan benyttes både mht foliekvaliteter, skiltmateriell, belysningsmuligheter, festesystemer mm)

 

Lovverket (vi kjenner lovverket og dagens krav for skilting og merking av og ved bygg og vei)

 

Tjenester (vi bistår våre kunder med søknader, gravemeldinger, kabelpåvisninger mm)

 

Montering (vi har egne og faste innleide montører i hele Norge med god erfaring med foliering og montering av skilt. Vi sørger for sikker montering, evt. lifleie og evt. samordning med elektiker)

bottom of page